NOTA DE PREMSA

 

  • El portaveu Joan Ronchera lamenta que haja arribat la primera onada de calor de l’estiu sense que l’equip de climatització estiga instal·lat, a pesar que el mes de novembre passat s’aprovara una partida de 3.800 euros per a aquest menester a proposta del Grup Socialista.

 

 El portaveu municipal del PSPV-PSOE en la localitat d’Alcalà de Xivert-Alcossebre, Joan Ronchera, lamenta que per la incapacitat de l’equip de govern del PP que encapçala Francisco Juan, ens trobem en una situació d’onada de calor sense que s’haja instal·lat l’aire condicionat en el gimnàs municipal de Alcossebre.

Es tracta d’una situació “inexplicable” després de la gran quantitat de queixes d’usuaris registrades en l’estiu de 2018 per l’asfixiant calor que es patia en el seu interior.

Ronchera denúncia que “per la inacció de l’alcalde” l’aire condicionat seguisca sense existir, “a pesar que el mes de novembre passat, en el ple de pressupostos per a 2019, s’aprovara a proposta del Grup Socialista una partida de 3.800 per a la seua instal·lació”.

El portaveu socialista recorda que el gimnàs “es gestiona al més pur estile PP, ja que es va inaugurar amb molt de retard, segueix sense aire condicionat i, damunt, malgrat les deficiències, ara l’alcalde ha obsequiat als usuaris amb una pujada de les tarifes”.

Ronchera insta a Francisco Juan “que es pose a treballar immediatament i done hui mateix les ordres oportunes perquè es procedisca a la instal·lació de l’aire condicionat en el gimnàs municipal de Alcossebre”.