• El president del Govern ha anunciat que malgrat la pinça de PP, Ciudadanos i independentistes als Pressupostos Generals de l’Estat, s’aprovarà abans de les eleccions.

NOTA DE PREMSA

El secretari d’Ocupació de l’Executiva Provincial del PSPV-PSOE, José Vicente Andrés, ha destacat que 18.018 persones de la província de Castelló podran beneficiar-se de la decisió anunciada pel Govern de Pedro Sánchez de recuperar el subsidi per als aturats de més de 52 anys que va ser eliminat per Rajoy i el Partit Popular.

“Una molt bona notícia, que ve a fer justícia per a un col·lectiu que troba especials dificultats per a reincorporar-se al mercat laboral i que no podem deixar abandonat a la seua sort”.

Es tracta d’una mesura que estava contemplada en els Pressupostos Generals de l’Estat i que no ha entrat en vigor “per la pinça realitzada per la dreta de PP i Ciutadans i els independentistes”, però que ara “el president del Govern pretén impulsar a través d’un Reial Decret perquè hi ha persones que no poden esperar que se celebren les eleccions”.

Recorda que és una prestació “que ja existia i que Rajoy va eliminar en aquells anys en què des de la bancada popular en el Congrés es llançaven als aturats frases del tenor del <<que se jod…>>”.

Andrés ha finalitzat dient que “el NO als Pressupostos de PP i Ciudadanos no és innocu, implica greus conseqüències per als qui han quedat en pitjor situació després de la crisi”; “no encert a comprendre com els partits de la dreta diuen estimar tant a Espanya i alhora mostren tan poca empatia cap als espanyols que pitjor ho estan passant”.