NOTA DE PREMSA

 

  • El portaveu municipal socialista, Joan Ronchera, insta a l’alcalde a concretar les mesures per a Pymes i autònoms

El PSPV-PSOE d’Alcalà de Xivert-Alcossebre proposa que l’ajuda de 94.457 euros que rebrà l’ajuntament per part de la Diputació del Canvi es destine a reactivar l’economia local.

Tal com explica el portaveu municipal socialista, Joan Ronchera, el Fons de Cooperació de la Diputació de Castelló “ha d’anar destinat, íntegrament, a ajudar al xicotet comerç del nostre municipi per alleugerir les conseqüències del tancament dels negocis a causa de l’Estat d’Alarma declarat per l’emergència sanitària del Covid-19”.

Ronchera assenyala que, des del Grup Municipal Socialista (GMS) “esperem que l’alcalde del Partit Popular Francisco Juan concrete, d’una vegada per totes, les ajudes econòmiques destinades a les Pymes i als autònoms, i que no han passat de ser sols un anunci”. “Volem realitats, els diners els té gràcies al suport de la Diputació del Canvi, ara falten les idees”, afirma el socialista.

Així mateix, Ronchera apunta que la partida del Fons de Cooperació de la Diputació de Castelló “també ha d’anar destinat a cobrir les necessitats de les persones més vulnerables”. “Cap administració pot deixar enrere a ningú”, conclou.