oznor

 Amb Maria Dolores Miralles com a candidata

El Partit de Vinaròs Independent (PVI) ha confirmat este matí a la seu del partit la seua presentació a les pròximes eleccions municipals de maig de 2019 i que la seva candidata a l’alcaldia serà Maria Dolores Miralles Mir.

És la sisena legislatura que el PVI es presenta a uns comicis, tal com ha destacat el seu secretari, Carlos Roger.

Des de l’any 1999 el partit té representació municipal.

Roger també ha assenyalat que amb el PVI amb responsabilitats de govern, amb 4 anys a l’alcaldia i altres 4 com a soci de govern del PSPV, la ciutat “va viure una dels seus millors i més pròsperes etapes”.

Roger va recalcar, a més, que els tres pilars fonamentals del programa del PVI seran l’aposta pel desenvolupament del polígon industrial Soterranyes, la potenciació de les polítiques socials i l’impuls al comerç local perquè Vinaròs “torni a ser un referent comarcal”.

Maria Dolores Miralles Mir repetirà com a candidata a l’alcaldia del PVI. Professora de professió, va ser regidora de Cultura durant 4 anys, i en aquesta legislatura en l’oposició, està donant cada mes el 25% dels seus emoluments a associacions i oenegés locals, tal com es va comprometre en la campanya electoral.

Per a la candidata independent, el PVI “és un partit que té l’únic objectiu de lluitar i treballar pel futur pròsper de Vinaròs”.

Va destacar que la candidatura “estarà formada per una llista de persones molt diverses amb l’únic objectiu de treballar pel poble i no per interessos de partit, com passa en les formacions grans d’àmbit nacional o autonòmic”.

Finalment, ha agraït a l’executiva del PVI l’haver dipositat la seva confiança per ser la triada per liderar aquest projecte.