Avui, en roda de premsa, Carlos Roger, flanquejat per Maria Dolores Miralles, Marcela Barbé i altres membres del Partit de Vinaròs Independent han fet efectiva l’expulsió del número 3 de la seva llista, Carlos Ramírez Kaddur, de la formació.

Roger ha explicat la cronologia dels fets, en la qual ha comentat que “el dissabte dia 8 ens assabentem que hi havien hagut reunions de membres del Partit de Vinaròs Independent amb membres del Partit Socialista a esquenes del partit”.

El dia 10, Roger explica, es va convocar una assemblea a la que va assistir Carlos Ramírez, en la qual se van celebrar dues votacions. La primera va ser la ratificació de la posició a l’oposició del PVI, però amb el recolzament en punts programàtics concrets. Aquesta votació va tenir “24 vots a favor, 4 en contra i 1 abstenció”.

A més, Roger explica que “el mateix dia 10 se li va preguntar a Carlos Ramírez, que era el que havia tingut dubtes, si tenia clar el que la majoria havia aprovat. I per a la nostra sorpresa ens va dir que no”. Seguidament, segons comenta, “el cap de setmana ens vam enterar del fet que aquest regidor havia anat a parlar amb la secretària de l’Ajuntament per saber quins eren els tràmits per incorporar-se al grup mixt”.

Roger comenta que Maria Dolores Miralles va convocar a Marcela Barbé i a Carlos Ramírez el dia 17 de juny per a “parlar dels tràmits que s’havien de fer a l’hora del començament d’una legislatura”. Ramírez no va assistir a aquesta reunió per “motius de salut” i la reunió es va ajornar per al dia següent.

En la reunió del dia 18, segons explica Roger, “Ramírez ja ens deixa clar que es volia passar al grup mixt”. A més, “li vam interpel·lar que el més normal és que renunciés a la seva acta de regidor i que la posés a disposició del Partit de Vinaròs Independent perquè el partit agafés al següent de la llista”.

Segons Roger, “ell ens va dir que ja ens havia escoltat prou, es va aixecar i va agafar un paper que tenia dins d’una carpeta i ens el va donar”. En aquest paper, llegit durant la roda de premsa, es comenta la sortida de Carlos Ramírez Kaddur del Partit de Vinaròs Independent i el seu pas al grup mixt.

Roger explica que Ramírez va ser expulsat ahir en assemblea “per unanimitat a causa de la seva indisciplina, per no acatar el mandat del votat democràticament en dues ocasions, per reunir-se a esquenes del partit i per aprofitar-se del PVI per treure l’acta de regidor i trair-lo marxant-se al grup mixt”.

En quant al comunicat que va enviar ahir Carlos Ramírez als mitjans de comunicació, Roger explica que “és palla e intentar justificar l’injustificable”. A més, ha mostrat el seu agraïment als votants del Partit de Vinaròs Independent, demanant-los disculpes per aquest problema.

Finalment, Roger comenta, a preguntes dels periodistes que “ens consta que va haver-hi una altra persona que va acudir a la reunió a esquenes del Partit, que és el número 7 de la candidatura, Pepo Morillo”. Morillo, Ramírez i altres dos membres han marxat també del grup de Whatsapp que té el Partit de Vinaròs Independent.

oznor