• El Partit de Vinaròs Independent (PVI) ha presentat este matí a la seu del partit  a Marcela Barbé, com a membre de la llista per a les pròximes eleccions municipals.

Barbé, que va ser regidora de Benestar Social amb el PP de Vinaròs en l’anterior legislatura, va assenyalar que la seva tornada a la política ha estat deguda “a que molta gent del poble m’ho ha demanat, i perquè coincideixo molt amb les idees del PVI i vull aportar el meu granet de sorra”. La nova membre del PVI considera que encara es poden fer moltes iniciatives en l’àrea social municipal. “Crec que em van quedar moltes coses per fer en este plànol durant els quatre anys que vaig estar al capdavant de la regidoria i estic convençuda que poden dur-se a terme, perquè continuen havent-hi moltes mancances. Tinc moltes idees per aportar”, va assenyalar. També va destacar que el PVI “és un partit independent amb l’única intenció de treballar per Vinaròs i l’avantatge de no dependre dels interessos d’un partit gran”.

Per la seva banda, Miralles va definir a Barbé com una persona “molt conscienciada i que va realitzar una gran tasca al capdavant d’aquesta regidoria en la passada legislatura”.

D’altra banda, Miralles va desgranar alguns dels punts del seu programa electoral.

En matèria d’indústria, va destacar que cal reactivar el polígon industrial de Soterranyes, en Comerç la necessitat d’incentivar el comerç local i facilitar les noves iniciatives, i en matèria social la posada en marxa d’un Pla d’Emergència Social.

Finalment, va mostrar el seu convenciment que el PVI tornarà a tenir responsabilitats de govern “després de formar un bon equip format per gent del poble i que treballi exclusivament per al poble”.

Vinaròs; roda de premsa del PVI 16-10-2018