• El Partit de Vinaròs Independent (PVI) ha presentat este matí la secció jove del partit amb vistes a les pròximes eleccions municipals just quan es compleixen 20 anys de la seva existència, ja que es va formar l’any 1999.

La candidata independent a l’alcaldia de Vinaròs, Maria Dolores Miralles, ha donat a conèixer als quatre nous joves integrants, como són Pepo Morillo, Alex Granados, Sergi Vidal i Dana Rosell.

Miralles ha destacat la importància de la joventut en la vida política de la localitat “per la seva il·lusió en fer un Vinaròs millor i les idees de gran valor que són capaços d’aportar”.

Cadascun d’ells és responsable d’una àrea. Així, Granados ho és de l’apartat d’oci, destacant que la seva intenció és potenciar i crear noves activitats que facin que Vinaròs tingui una millor oferta en aquest sentit i no només sigui coneguda pel carnaval. D’altra banda, Vidal com a encarregat d’esports, ha dit que una de les seves prioritats és la potenciació de l’esport popular, i recuperar esdeveniments esportius reeixits d’antany com els partits “24 hores” que es feia per festes, o facilitar la pràctica d’esports aquàtics entre els alumnes dels instituts i potenciar altres esports menys coneguts com a hoquei o beisbol.

De la seua part, l’encarregada d’educació i feminisme, Dana Rosell, s’ha centrat en la necessitat de recuperar el transport escolar gratuït als instituts i a facilitar al màxim ajudes a les dones.

Finalment, el portaveu de les joventuts del partit, Pepo Morillo, ha destacat que el d’avui és “un dia històric per al PVI perquè per primera vegada després de 20 anys disposa d’una secció jove”. Morillo també ha fet incís que el PVI és un partit que “posa a Vinaròs per sobre de tot i té un projecte il·lusionant i en aquest moment a més una gran representació de joves que tindran veu en el programa electoral”.

A més, ha avançat que el PVI presentarà una moció per a instar que s’ampliïn els cicles formatius a Vinaròs i els joves estudiants no hagin de sortir a estudiar a altres localitats. “Hi ha a Vinaròs només 4 cicles formatius de grau mitjà i 3 de grau superior, i és hora d’instar a l’administració autonòmica que consideri augmentar aquesta oferta educativa”, ha conclòs.