El Partit de Vinaròs Independent (PVI) ha realitzat avui l’acte final de campanya a la seua seu.

La seva candidata a l’alcaldia, Maria Dolores Miralles, va mostrar la seva satisfacció per la que va qualificar de “molt bona campanya, en positiu” i el seu agraïment als membres de la seva candidatura, especialment als joves “que han estat el motor d’aquesta campanya”.

Va assenyalar que el programa és “realista i realitzable, un projecte de present i de futur”, basat en els eixos de la dinamització de la indústria i la potenciació del comerç local i l’impuls de les polítiques socials i ambientals.

“Crec que el nostre programa ha calat entre la gent, i estic molt satisfeta de com ha anat tot; som un partit local i menut i ens hem multiplicat per a fer arribar a la gent el programa”, va indicar.

Miralles va assegurar que aquest programa està pensat “amb l’objectiu de recuperar la capitalitat comarcal i tornar a col·locar a Vinaròs en el lloc que es correspon”, i va destacar sentir-se “preparada per a ser la primera alcaldessa de Vinaròs perquè em sento recolzada i vinarossenca per damunt de tot”.

Quant als possibles pactes després de les eleccions, Miralles va dir que “ni volem ser exclosos per ningú ni exclourem a ningú”, apuntant que “ens asseurem a parlar amb tots aquells que vulguin parlar amb nosaltres”.