El 2020 cultural dona el tret de sortida a Vinaròs amb un concert del Quartet Gerhard. Aquest concert, que se celebra a l’Auditori Wenceslao Ayguals d’Izco el proper dissabte 18 de gener a les 20:30 de la vesprada, reuneix un altre cop a un dels quartets de cambra més importants del panorama europeu en els darrers anys amb el públic vinarossenc, un públic que sempre ha rebut amb gran alegria al quartet de música de cambra.

El Quartet Gerhard està format per Judit Bardolet (violí), Lluís Castan (violí), Miquel Jordà (viola) i el vinarossenc Jesús Miralles (violoncel). Nascut a l’any 2010, aquest ensemble va maravillar als vinarossencs l’any 2010, quan es va endur el primer premi del Concurs Internacional de Música de Cambra Ciutat de Vinaròs.

El quartet ha seguit aconseguint guardons durant aquests anys, com el premi El Primer Palau de l’any 2012, premi guardonat pel Palau de la Música de Barcelona. També han aconseguit guardons com el tercer premi del International Irene Steels-Wising Competition de Berlín l’any 2016.

Durant aquests anys també han tret tres discos. El primer d’ells, anomenat “Beethoven Op.18/3 and Janacek N.1 “Kreutzer Sonata”  (any 2013) va sortir a la llum gràcies a les aportacions de la gent a través de Verkami. El segon, anomenat “Portraits” (any 2016) va ser anomenat per Enderrock pel Grup Enderrock. El tercer, anomenat “Harmonia Nova #4, Schumann Op.41/3, Berg “Lyric Suite”, Kurtag “Officium Breve” es troba dins de la colecció “Harmonia Nova”, la qual convida a nous i joves artistes, oferint-lis un aparador tècnic, editorial i promocional a l’altura de la producció clàssica d’harmonia mundi.

A partir de la temporada 18/19 són artistes residents al Palau de la Música de Barcelona. Les seves interpretacions han sigut retransmeses per Ràdio Nacional d’Espanya i la BBC entre altres emissores. A llarg termini trobem la preparació d’una Acadèmia de Quartet de Corda a Vic, en col·laboració amb el Quartet Casals.

El concert comença a les 20:30 de la tarde i el preu de les entrades és de 10 euros. Les entrades ja es poden adquirir de manera anticipada a l’Auditori Municipal Wenceslao Ayguals d’izco de Vinaròs.