Morella i el Col·lectiu per la Diversitat Afectiu-Sexual Castelló LGTBI han presentat el programa d’activitats que realitzaran durant tot el cap de setmana a la localitat. D’aquesta manera, el Queer Fest és la primera volta que se celebra a Morella, la qual s’ha afegit a Castelló i Benicassim en aquesta festa per la igualtat. Així, la ciutat recolza aquest col·lectiu per a “per a demanar igualtat de drets i que no hi haja discriminacions per qüestions d’identitat sexual o sentimental” com ha dit la regidora d’Igualtat de Morella, Lola Viñals.

El Queer Fest se celebra a Morella per primera volta, per això, Lola ha agraït “al Col·lectiu per la Diversitat Afectiu-Sexual Castelló LGTBI haver pensat en Morella per a organitzar aquesta festa reivindicativa que lluita pels drets de les persones”. A més, l’edil ha afegit que “aquest any ens sumem a aquest festival que es realitza, també, a Castelló i Benicàssim per a  recolzar aquest col·lectiu i volem que es repetisca més anys”. El Queer Fest comença a Morella i es trasllada a Castelló i Benicàssim durant els mesos de juny i juliol. Així, aquestes localitats emmarquen el festival amb motiu del dia internacional de l’orgull, el pròxim 28 de juny.

 

Jornades de la Gent Gran

La Rogativa ha engegat les Jornades de la Gent Gran que s’allarguen fins al nou de juny. A causa de les condicions meteorològiques s’ha suspès el tram de senderisme, però s’han mantingut els actes del santuari de vallivana. Així, la Gent Gran de Morella ha començat les seves jornades amb activitats fins al divendres. La regidora de Benestar Social, Malú Blasco, ha destacat “la importància de realitzar activitats per a la Gent Gran que a Morella és molt activa i demanda cursos i activitats durant tot l’any”.

 

Morella, 03 de juny de 2017

El Queer Fest ha llegado a Morella por primera vez con multitud de actividades

El Colectivo por la Diversidad Afectivo-Sexual Castellón LGTBI ha arrancado las actividades en Morella con motivo del día del orgullo

Morella y el Colectivo por la Diversidad Afectivo-Sexual Castellón LGTBI han presentado el programa de actividades que realizarán durante todo el fin de semana en la localidad. De este modo, el Queer Fest es la primera vez que se celebra en Morella, la cual se ha añadido a Castellón y Benicassim en esta fiesta por la igualdad. Así mismo, la ciudad apoya este colectivo para “para pedir igualdad de derechos y que no haya discriminaciones por cuestiones de identidad sexual o sentimental” como ha dicho la concejala de Igualdad de Morella, Lola Viñals.

El Queer Fest se celebra en Morella por primera vez, por eso, Lola ha agradecido “el Colectivo por la Diversidad Afectivo-Sexual Castellón LGTBI haber pensado en Morella para organizar esta fiesta reivindicativa que lucha por los derechos de las personas”. Además, la edila ha añadido que “este año nos sumamos a este festival que se realiza, también, en Castellón y Benicàssim para apoyar este colectivo y queremos que se repita más años”. El Queer Fest comienza en Morella y se traslada a Castellón y Benicàssim durante los meses de junio y julio. Así, estas localidades enmarcan el festival con motivo del día internacional del orgullo, el próximo 28 de junio.

 

Jornadas de la Gente Mayor

La Rogativa ha puesto en marcha las Jornadas de la Gente Mayor que se alargan hasta el 9 de junio. Los participantes han realizado el tramo del barranco de la tradicional Rogativa de mayo en Morella. Así, han salido desde la cruz de la carretera de Vallibona y han llegado al puente de la Bota. La concejala de Bienestar Social, Malú Blasco, ha destacado “la importancia de realizar actividades para la gente mayor que en Morella es muy activa y demanda cursos y actividades durante todo el año”.

 

Morella, 03 de junio de 2017