• Esta tarde al saló de l’església Arxiprestal s’ha presentat el Rastrillo Solidari que tindrà lloc els dies 15 i 16 de desembre a l’auditori municipal de 10 a 20 hores.

Els fons recaptats es continuaran destinant a Missions i Tercer Món i Mans Unides.

Mosén Emili Vinaixa ha explicat que la col·laboració és molt important per continuar aportant en un món global on hi ha molta gent que viu en molt pitjor situació que la nostra i que necessiten de la nostra solidaritat. A l’edició de l’any passat es van recollir al voltant de 3.800 euros.

En les diferents campanyes fetes al llarg del 2018, enguany s’han transferit des de la parroquia Vinaròs a Mans Unides 6.700 euros y a Missions i Tercer Món 5.400 euros.  

De la seua banda, Juan Carlos Victoria va destacar que és important donar visibilitat a on es destinen els diners recaptats i que per això enguany es comptarà també amb el testimoni de Mónica Redón quant a les iniciatives empreses per Missions i Tercer Món i Mans Unides.

Per concloure, Lolin Llopis va destacar la gran varietat d’articles que es poden trobar al Rastrillo en els dos dies que dura la iniciativa a l’auditori municipal, i va agrair la col·laboració de particulars i empreses en la donació d’objectes.