• Així ho han anunciat a les xarxes socials, l’actual regidor i portaveu de la Cup Ulldecona es desvincula del partit i passarà a ser regidor “no adscrit”. 
 

Nota de premsa de la CUP Ulldecona:

La CUP Ulldecona i Barris i el regidor del grup municipal de la CUP Ulldecona i Barris, Raül Najas, volem comunicar que:

– En el proper ple municipal de l’Ajuntament d’Ulldecona, el portaveu i regidor del grup municipal de la CUP Ulldecona passarà a ser regidor no adscrit.

– Aquesta decisió, adoptada en assemblea i de manera consensuada, es pren davant la voluntat de Raül Najas de participar en un altre projecte electoral del qual, la CUP Ulldecona no vol formar-ne part.

– Aquesta decisió ha estat presa des de la llibertat i exclusivament per diferències d’estratègia electoral.

– Prenem aquesta decisió perquè considerem que és la manera més clara de mostrar a la població d’Ulldecona que no existeix cap vincle entre la CUP Ulldecona i el nou projecte electoral.

Aquesta decisió té l’aval de l’ Assemblea Territorial de la CUP a les Terres de l’ Ebre.

– Volem deixar clar que aquesta decisió es pren des del respecte i el reconeixement de la feina feta

 

**Segons ha pogut saber Diari del Maestrat, un nou projecte polític s’està preparant a Ulldecona per desbancar del govern a l’actual Alcaldessa Socialista, Núria Ventura, en els propers comicis del 26 de maig de 2019.