NOTA DE PREMSA

  • Desenes de persones participen en la 1a Jornada de Portes Obertes per conèixer millor les instal·lacions i els vivers d’empreses

 

Vinaròs, 23/04/2018

El Centre del Coneixement del Vinalab a Vinaròs va celebrar divendres la 1a Jornada de Portes Obertes per mostrar al públic en general les feines i serveis que es desenvolupen en el seu interior. Cal destacar que el centre va néixer amb la intenció de ser un motor d’innovació i dinamització social, a més, també d’impulsar l’emprenedoria i l’ocupació.

Durant la jornada van assistir diversos representants d’entitats locals i empreses de la comarca per informar-se dels diferents projectes que es desenvolupen en el centre. La regidora d’Ocupació de l’Ajuntament de Vinaròs, María Cano, comentava que ‘’el Vianalab també és un espai que es posa a disposició de les empreses, emprenedors i associacions perquè puguen realitzar conferències, presentacions o reunions amb els clients’’.

Entre les jornades que s’imparteixen al Vinalab, Cano, va fer especial menció del Gámesis, dedicada al món dels videojocs, que en cada edició aconsegueix atraure a centenars de joves interessats en el entreteniment virtual, i també a experts que expliquen les sortides professionals que pot oferir el disseny dels videojocs.

Per la seva banda, el regidor de Noves Tecnologies de l’Ajuntament de Vinaròs, Hugo Romero, comentava que ‘’el Vinalab és un punt de trobada entre el sector públic i privat, fent que amb la seva col·laboració es puguen posar en marxa iniciatives per a la formació i foment de l’ocupació’’. Així mateix, afegia que el centre també aposta per la innovació i el viver d’empreses per facilitar als emprenedors posar en marxa les seves idees empresarials.

L’alcalde de Vinaròs, Enric Pla, assenyalava que ‘’el Vinalab es sustenta sobre tres potes, sector empresarial, sector social i noves tecnologies. La primera té com a finalitat la formació, integració laboral i l’ocupabilitat; la segona pota vol potenciar l’apertura de les instal·lacions a les associacions locals perquè organitzen activitats o actes; mentre que la tercera té com a objectiu l’alfabetització digital, fonamental per millorar la competitivitat de les empreses’’.

La Jornada de Portes Obertes al Vinalab va comptar a la xerrada que van oferir les empreses instal·lades en el centre que van explicar la seva experiència de negoci, a més, dels serveis que es faciliten per al seu creixement. També es va incloure una visita guiada mostrar com són els espais que s’ofereixen, tant per a la ubicació de noves empreses com per a la realització de conferències o sales per a entitats externes.

 

Deixa una resposta

Please enter your comment!
Please enter your name here