El Vinaròs CF ha presentat este matí a la ciutat esporiva el nou projecte esportiu. El president ésVíctor Manuel García Griñó, després de la dimissió presentada el passat 19 de juny en el seu càrrec per Joaquín Geira Juan.

El vicepresident i portaveu del club és Josep Compte Saura i l’entrenador Rafa Ribera.

García ja va ser vicepresident primer del club amb Geira al capdavant i ha explicat que li va costar prendre la decisió de posar-se al capdavant del club però que ho ha fet “amb molta il·lusió en veure que és el centenari del club i que el meu pare va ser també president”. La planificació per a la pròxima temporada ja ha començat, i a falta de la incorporació de dos o tres jugadors més la plantilla está pràcticament tancada. “El nostre objectiu és pujar de categoria l’any del centenari del club”, ha dit García, que també ha agraït a Geira i l’exentrenador Santi Forner la seva labor.

Per part seva, Compte ha assenyalat que hi ha molta confiança a fer una gran campanya i portar al Vinaròs CF “al lloc on es mereix”.

Plantilla
Continuen de la temporada anterior: Wifredo Serret, Javi Esteller, Fernando Lores, Jordi Adell, Cristian Aguilera, Marc Blasco, Cristian Gil, Ernesto García, José Miguel Fonollosa, Alex Cordero, Javi García, Fernando García, Raul Rodríguez, Iván Saura. Els nous fitxatges són Carlos Aguayo (procedent de la UE Rapitenca) Aleix Sanz Cobos (Ulldecona) Joseph Tapia (Càlig) Pablo Hidalgo (Benicarló basi futbol) Alex Querol (juvenil UE Vinaròs) i Pol Barreda (Càlig).

Abonaments 

D’altra banda, Compte va dir que aquesta temporada hi haurà tres tipus de soci: soci d’honor (60 euros més llibre d’història del Vinaròs CF i una màscara del centenari), soci general (50 euros) i soci jubilat (40 euros).
També es posaran a la venda màscares del centenari del club al preu de 5 euros.

Nou entrenador

El nou entrenador és el vinarossenc Rafa Ribera, exjugador del club. Ha destacat que “és un projecte il·lusionant en un club que porto en el meu cor”, assegurant que está content amb la plantilla. Quant als objectius, ha dit que “tenim plantilla per a estar entre els tres primers en una lliga curta de 14 equips i en la qual caldrà anar partit a partit i intentar començar bé per a agafar confiança”.

Finalment, el regidor d’Esports, José Chaler, ha animat als afeccionats al fet que es faci soci del club “per a donar un impuls a l’equip” i ha desitjat a la nova junta “la màxima sort possible”.