Este matí del dissabte 8 de setembre, han despertat els carrers de la ciutat, amb una coneguda xaranga les amigues de Carolina i els amics de Guillem, que van decidir organitzar el comiat de solters de tots dos, però no conjunt, sinó per separat, però com tots i totes sabem que es van conèixer a les Festes Patronals de Benicarló, i la Plaça Sant Bartomeu és centre de la festa en els últims anys,  aquest ha estat el punt conclave de trobar-se tots i totes.

Era inevitable celebrar el comiat amb una gran i glamurosa festa, en la qual Guillem i Carolina s’uniran en matrimoni el proper dia 20 d’Octubre, a l’Església Parroquial de Sant Bartomeu, al migdia.

Durant tot el matí han passejat pels carrers de la ciutat, totes les amigues de Carolina, han volgut saber i s’han atrevit a anar a la botiga que Carolina sempre diu, que si tens un casament has de parlar amb Fermanda, “si o si “, per a mirar tocats i complements, perquè després de cada esdeveniment important, cal anar a la setmana següent a comprar les revistes, tant la” Hola “com” 7dies actualitat de Benicarló “.

Mentre que els amics de Guillem, no s’han quedat curts en preparar-li una gin-llit, en què de moment ha anat superant cadascuna de les proves.

No sabem la tarda, nit i cap de setmana que els han preparat els amics de Guillem i les amigues de Carolina; si que podem anticipar i confirmar que no serà un comiat conjunta.


     

Fotos i Text: Juanvi G.