Els alumnes del CEE Baix Maestrat aprenen la tècnica de l’art urbà

0
cof

Els i les alumnes del col·legi d’Educació Especial Baix Maestrat han disfrutat este matí d’una jornada molt didàctica i enriquidora. Ha sigut gràcies a la iniciativa Vinaròs Art Urbà, projecte artístic per fomentar aquest tipus d’art a través d’un concurs i diferents iniciatives.

Els artistes Txus, Move, Grego i Chile han ensenyat les tècniques del grafiti pintant amb els alumnes diverses caixes de cartró, i fent un gran mural amb tots els noms de tots ells. Estos llenços es mostraran més endavant a una exposició a la Fundació Caixa Vinaròs.

El director del centre, Richard Campos, ha explicat que la proposta ha estat molt ben rebuda per part dels alumnes i que per a ells és una molt bona manera de desenvolupar les seves habilitats socials.

Destacar que dins la iniciativa ‘Vinaròs art urbà’ es faran pròximament, més activitats d’aquest tipus. Una d’elles, com va explicar ‘Chile’ será una intervenció artística a la façana del Centre Municipal de la Tercera Edat, amb participació dels propis usuaris.

I també cal recordar que el guanyador del concurs Vinaròs Art Urbà ha estat en aquesta primera edició l’asturià Javier Robledo, conegut amb el nom artístic de XAV. El seu projecte d’art mural, que es plasmarà en el mes de juny en una paret situada entre la rotonda del carrer Pilar i l’Avinguda Pablo Ruiz Picasso, ha estat seleccionat entre un total de sis propostes realitzades per graffiters de tota Espanya.

cof

 

Deixa una resposta

Please enter your comment!
Please enter your name here