• Durant la segona jornada del Torneig Social 2018, disputada durant la passada setmana, els jugadors més joves del Club Ajedrez Benicarló van sorprendre els adults en partides de les tres categories.

Així, en Primera divisió David Teply es va imposar rotundament a Enoc Altabás, mentre que, en Tercera, Ángel Martín va aprofitar un descuit de Manuel André per a emportar-se el punt. A la Segona categoria, també Joan de Gustín va estar a punt de véncer a Juan Cabezos, però finalment el veterà va remuntar la partida.

A la resta d’enfrontaments de Primera, Vicent Ferrer va trobar la forma correcta d’aprofitar el sacrifici d’Agustín Llorach i va acabar imposant-s’hi, mentre que Pedro García va superar Dani Domínguez, i Juan Andrés i Jorge Gutiérrez “Chapu” van empatar.

A Segona, victòria de Jaime Ramia davant d’Óscar González en la lluita pel lideratge de la classificació, mentre que Álvaro Serrano va guanyar la seua partida contra Roberto Tipán. Completen la jornada, a Tercera, Ulpiano Mayoral vencent al debutant Andrei Alisie i la victòria de Juan Antonio Guzmán per incompareixença d’Andrei Eugen.

Sense descans, aquest diumenge 28 tindran lloc les rondes següents, on destaquen el matx entre Altabás i Ferrer a Primera, i els enfrontaments entre els jugadors infantils González i de Gustín, a Segona, i Alisie i Martín, a Tercera.

Deixa una resposta

Please enter your comment!
Please enter your name here