• Aquest passat dissabte 26 de gener, va tindre lloc a Benicarló, la primera concentració de llauros joves del 2019, sent els amfitrions de la mateixa els germans Marzá.

Una jornada que com no podia ser d’una altra manera, va començar en una torrada de carxofes recent collides, les quals van ser acompanyades en una gran varietat de carns, que van servir per a recuperar forces als treballadors més matiners.

Com no, tot ben acompanyat del millor vi i cervesa, tot natural.

Durant el dia, els llauros van compartir i reflexionar sobre la situació actual del mercat agrari, l’organització de la festa de la carxofa i l’ evolució dels terrenys agrícoles al poble.

Finalment, van poder gaudir de les lloes de Jose “El Flare” qui va dedicar una per a cadascu dels presents i com no també a alguns dels nostres representants polítics a l’Ajuntament.

Ara bé, la jornada hauria pogut ser completa amb la presència de tots els llauros, però per diversos motius no van poder acudir: Vizcarro, Caldés, Paris i Damian, estos dos últims per compromís amb el CB Benicarló, qui està ara mateix jugant la fase d’ascens a Leb Or, on s’espera que Paris dedique un triple als llauros com a bon representant dels mateixos.

Ja per a concloure, es van posar sobre la taula dos objectius, el primer, sol·licitar la carxofa d’or 2020 a l’associació de les dones llauradores i el segon, posar una data per a la pròxima jornada, on puguen estar presents tots els representants joves del camp agrícola benicarlando.