• Les dones del grup de Les Mil i Una de l’Aula Municipal de Teatre van oferir ahir un recull de monòlegs còmics escrits per diverses autores que van fer les delícies dels espectadors.

La seu de la Fundació Caixa Vinaròs ahir a la tarde es va quedar petita per al més d’un centenar de persones que volia gaudir d’una bona estona de diversió amb els monòlegs Comediantes. Les alumnes del grup de Les Mil i Una van oferir unes magnífiques interpretacions, aconseguint connectar amb un públic disposat a xalar i sobretot a riure dels temes més actuals. Cal destacar que les dones van estar dirigides pel director de l’Aula Municipal de Teatre, Toni Guillot que es va mostrar molt satisfet pel gran talent de les alumnes.

La regidora d’Educació, Begoña López, destacava que Comediantes és una iniciativa emmarcada dintre de l’extensa programació d’actes que s’han organitzat en motiu del Dia Internacional de la Dona. En aquest sentit, assenyalava que “després de l’èxit aconseguit en la passada edició enguany s’ha decidit apostar de nou pels monòlegs, amb les dones com a principals protagonistes, amb temes actuals i crítics amb la societat”.

Mariona Ávila, Sandra Doello, Eva Bibián, Joana Oliva, Ángela Albiol, Cecília Pastor, Carmen Rosselló, Desirée Jiménez i Mau de la Cruz van oferir una vetllada distesa amb monòlegs molt diversos que van aconseguir les rialles de tot el públic, que va saber agrair la gran feina de les intèrprets amb aplaudiments.

La propera sessió de Comediantes serà el dimecres 13 de març a les 20h a la seu de la Fundació Caixa Vinaròs, es recomana que les persones que desitgen assistir que vagen amb suficient antelació per aconseguir una entrada, el preu serà de 2€ i tota la recaptació de les dues sessions es destinarà per a l’entitat Mi Princesa Rett.