Des del final de la democràcia fins l’actualitat per l’Ajuntament de Vinaròs han passat diferents alcaldes amb els seu corresponents regidors, però d’aquests per a nosaltres han estat tres els millors alcaldes que ha pogut tindre la nostra ciutat.

  1. Ramón Bofill, que va ser alcalde de l’any 1979 fins al 1995 i del 1998 al 1999.
  2. Jordi Romeu, que fou alcalde de l’any 2007 fins l’any 2011
  3. Guillem Alsina, que és alcalde des de l’any 2019.

Des de l’executiva del partit ja feia temps que es pensava en fer un acte on homenatjar als nostres alcaldes però la pandèmia ens ho va impedir. Però la sobtada mort de Jordi, ens va fer tornar a engegar les màquines per a realitzar aquest acte que tant es mereixien

Va ser el passat divendres 26 de novembre quan en la seu es va fer un petit homenatge als 3 alcaldes socialistes, penjant la seva foto en l’entrada de la seu, on ens rebran cada cop que accedim.

Va ser un acte molt emotiu on vam contar amb la presència del secretari general de país Ximo Puig , el secretari general de la província Ernest Blanch i el secretari general de la comarca Evaristo Martí. També destacar la presència de la senadora Ana Belen Edo i de la diputada Ana Besalduch.

Els tres secretaris generals, juntament amb el secretari general de Vinaròs Edu Barberà, van destacar la figura de tots dos alcaldes, posant en valor el seu treball i el dels seus equips en les legislatures que van estar governant Vinaròs. Per tots quatre, tant Ramon com Jordi van deixar un llegat que va molt més enllà del poble de Vinaròs, sent ells un actiu importantíssim per la comarca del Baix Maestrat. En aquest acte, també es va donar un gran suport a l’actual alcalde de Vinaròs Guillem Alsina, traslladant-li de forma clara que no només és el present sinó  també el futur del partit a Vinaròs.

L’executiva i el grup municipal del Pspv de Vinaròs agraeixen l’assistència de la militància i de les famílies dels alcaldes a aquest acte.

Edu Barberà, secretari general PSPV de Vinaròs