La vesprada de dilluns 8 de gener per la tarde, a la carpa situada a la Pl. Constitució de la ciutat, s’han embolicat les 130 mil coques que es van fer ahir per els propis majorals de la confradia.

Han sigut mes de 200 les persones que s’han apropat fins a la carpa per tal de embolicar les ja tradicionals i tant típiques coques, que son part molt fundamental en dita festa, que tindra lloc a Benicarló els dies 16 i 17 de gener.

Una vegada embolicades les coques, les han guardat en caixes pers als dies de la festa i una secció de majorals i enguany de regidors de l’ajuntament, han anat embossant dites coques a dotzena per bossa.

L’Alcaldesa de la ciutat Xaro Miralles, també ha participat de la embolicà, una vegada el Consiliari de la Confradía, Mossen Carlos García i Talarn, les ha beneides, el President Victor Galán i la Dama de l’entitat Mar Melet, han dirigit unes paraules d’agraïment cap a tots els que allí es trobaben.

Una vegada finalitzada la embolicà, la confradia ha oferit un verenar per tots i totes aquelles persones que han col.laborat en dita embolicada. Com ja es costum, es trobaben l’Associació de la Dona LLauradora amb la seua Presidenta i Blanca Marzal com a Dama. També la Associació de la Dona de Benicarló no han volgut faltar a l’embolicà.

Una jornada molt participativa i de gran germanor per part de la gent de la ciutat i on els majorals i majorales han estat molt pendents de tot, per a que tot surtiga com ha sortit de perfecte i be.

Ara cal recordar que el proper dissabte dia 13 gener, tindrà lloc el Sopar de Gala, on tots aquells que vullguen asistir, poden possar-se amb contacte amb la confradía per tal de adquirir els corresponents tickets que ja es troben a la venta.

 
 
 
Juanvi Gellida