La tarda de dissabte 22 de febrer, l’Auditori Pere Mercader de Benicarló es vestia de gala i emoció per Exaltar als càrrecs de l’any 2020, sent el fil conductor de l’acte, les falleres: Susana Pérez i Sara López, en un escenari de diversitat de cuines i on la protagonista ha estat la cuina paperinera.

Cuadro de  Honor 2020                                          
  • Fallera Major: Mireia Caulas Trenzano
  • Fallera Major Infantil: Anaís Marín Mustieles
  • President Infantil: Héctor Ballester Esteller
  • Padrina de la Falla: Vanesa Gilabert Belmonte
  • Padrina del Foc: Eva Esteller Manso
  • Mantenidora: Celia Trenzano Solves
  • Component de la Cort d’Honor de la Fallera Major de Benicarló: Tamara Molina Quevedo
  • President: Alejandro Genovés Herrera                     

Emotives les paraules de la Mantenidora narrant les seves vivències i vincles amb aquesta falla, amb el Quadre d’Honor i cadascuna de les Falleres que es trobaven a l’escenari. Cèlia, una jove benicarlanda amb un extens currículum faller i una gran professional de l’OACSE. Gran menció als 43 anys de falla, esmentant que som qui som, gràcies als que han estat i han estat les nostres arrels i senyes d’identitat d’aquesta Falla.

També ha fet esment a tots els que ens han deixat al llarg de tota la història de la Falla la Paperina. Recalcant el color blau de la paperina. Color d’identitat d’aquesta Falla.

Si emotives han estat les paraules de la Mantenidora, més emotives encara han estat les imatges projectades en record a Luis Soro Serra, gran persona i gran faller que ens va deixar fa uns mesos.

Que podríem dir de Luís, tots els que li hem conegut … FESTER, RIALLER, AMIC, SENSIBLE, COMPROMES … milers de qualitats, anècdotes i vivències …

La música a el so de la Muxeranga, ha omplert d’emoció i llàgrimes l’Auditori Pere Mercader, després de visualitzar les imatges projectades de Luís, EPD, fent-li lliurament Alejandro Genovés, President de la Falla, d’un detall al seu fill i la seva família que es trobaven tots allí presents. L’emoció per a tots ells ha estat màxima.

Homenatge de la Casa d’Andalusia, Reina de les Festes Patronals, comissions falleres de la ciutat i Representants de les Corts d’Honor de les Falleres Majors de Benicarló; Andrea i Rocío acompanyades per Fede i Ernesto.

Emotives han estat també les paraules de President de la Falla i alcaldessa de la ciutat, que ha tancat l’acte d’Exaltació de la Falla La Paperina.