• Com tots ja som sabedors el passat 7 de novembre, ens va deixar el nostre amic Gusi, amb 42 anys.

Tots els que el coneixiem sabiem que  Gusi, era un gran aficionat a la bicicleta.

D’ ahi la gran amistat amb Dani Ramia Guillem.

Moltes van ser les ocasions que Dani Ramia Guillem i  Agustin Querol Monforte van fer sortides i competicions junts, vam competir junts i van tindre una gran i bonica amistat que ha quedat ben demostrada a la Run&Bike, amb llàgrimes i moments d’emoció com s’han viscut a l’ermita de Sant Gregori. 

Dani el diumenge 10 de novembre, va participar en el duathlon que es va celebrat a Benicarló, organitzat per el Club Basiliscus i ha fet un 2º lloc a la classificaciò amb un temps de 01:54:53 i li l’ha volgut dedicar al seu amic  Gusi (Agustín Querol Monforte) E.P.D.  i a la seua familia. 

Dani i Gusi, grans amics i companys de bicicleta i per aixó ha volgut lluir en un día tan emotiu la camiseta amb la seua foto i a lluitat per obtindre una bona marca, que estem segur que desde allí on esta Gusi  ara, li ha donat tota la força que Dani ha necesitat en moments tant  tristos i dificils  com es la perdúa d’ un company i amic d’ afició. 

Va per tú Gusi i allí on estigues, E.P.D. i sempre et recordare amb la bicicleta que era la nostra afició, aixi ens ha fet sabedors Dani Ramia en aquesta carrera tant emotiva per a ell.