NJUSTÍCIA

  •  Retrau l’autocomplaença de Miguel Barrachina amb la suposada inversió de Rajoy de 141 milions d’euros per a 2018 quan en plena crisi, titllava de càstig els pressupostos de Zapatero de 2009, que aquell any van ascendir a 250 milions d’euros.
  •  El secretari general dels Socialistes de Castelló adverteix que els fets posen de manifest que el de Rajoy és un “pressuposat mentider” perquè en 2017 solament va executar el 34 per cent del pressupostat.

 

Castelló. 05/04/2018.-

El secretari general del PSPV-PSOE en la província de Castelló, Ernest Blanch, lamenta que el Partit Popular torne a deixar abandonada a la seua sort a la província de Castelló, a la qual la continua mantenint en el furgó de cua de les inversions previstes per al pròxim any.

Considera sorprenent la “autocomplaença” del president provincial del Partit Popular, que se sent molt satisfet amb els comptes de Rajoy per al pròxim any, a pesar que tan solament preveuen una inversió de 141 milions d’euros. És el mateix Miguel Barrachina que deia el 17 d’octubre de 2009 que els prespuestos elaborats per Zapatero per a 2010 suposaven “el sisè càstig consecutiu per a la Comunitat Valenciana.”.

Ho deia en 2010, després d’un pressupost com el de 2009, en el qual el Govern socialista de Zapatero va presentar uns comptes en les quals destinava a la província de Castelló 250 milions d’euros.

“És a dir, a Barrachina, fa 9 anys, estant ja en crisis, 250 milions li semblaven un càstig, un xifra que era un 43, 6 per cent superior a la qual Rajoy preveu invertir l’any que ve en la província de Castelló”.

Una previsió que “ens temem que resulte tan mentidera com totes les anteriors, perquè avui ens hem desdejunat amb la sorprenent notícia que Rajoy solament va executar en 2017 el 34 per cent del que va pressupostar per a la província de Castelló.

La conclusió és ben clara: Rajoy i el Partit Popular suposen un mal negoci perquè són el president i el partit del NO a la província de Castelló, NO Al RESCAT DE L’AP-7, NO A LA A-7, NO A LA A-68, NO A la MILLORA DE LA N-340, NO A la CONVERSIÓ EN AUTOVIA DE LA CARRETERA DE L’AEROPORT, NO A la REGENERACIÓ DE LA COSTA, NO A la COMISSARIA DE VILA-REAL, NO A les CASERNES D’ALMASSORA, ONDA I VILAFRANCA, NO Al PARADOR DE MORELLA, NO, en definitiva, a totes les inversions que la província de Castelló necessita i de les quals en el PP passen sistemàticament.”

El PP, afig, “és el partit de les mentides i de les mitges veritats pressupostàries, o pansa directament dels projectes o introdueix quantitats ridícules en els mateixos, per a fer que fa, quan en realitat no fa gens”.

És clar, opina Blanch, que “hi ha dues maneres molt diferents de governar; per a 2018 la suposada previsió d’inversió de Rajoy en la província de Castelló és de 141 milions, una xifra inferior a la inversió extraordinària que entre 2009 i 2010 Zapatero va destinar a les nostres comercas amb l’injuriat Plan E, amb el qual van proliferar en les nostres comarques poliesportius, cases de la cultura, de la música o escoles infantils.” Una inversió extraordinària que es va sumar a la qual arreplegaven els Pressupostos Generals de l’Estat en aqueixos anys.

 

Deixa una resposta

Please enter your comment!
Please enter your name here