NOTA DE PREMSA

 

Esquerra Republicana de Vinaròs planteja com a primera proposta electoral la creació de la Regidoria de Platges i Barrancs. Davant la demanda que es va fer dijous passat a l’Òrgan Gestor de Platges, i entenent que les cales i platges de Vinaròs són entre d’altres un dels tresors més atractius que oferim al visitant, Esquerra Republicana , amb Agustí Romeu al front, té la decisió d’acceptar el repte i crear dita Regidoria.

Tal com van dir els tècnics als assistents, Platges té la suficient envergadura perquè siga així, per tal de fer front a les nombroses competències que li pertoquen: neteja de platges, estat de conservació, reparació d’accessos, salvament i socorrisme, boies, ocupacions temporals de platges…

Esquerra Republicana de Vinaròs vol anar més enllà en la proposta i és el moment de buscar l’excel.lència de les nostres platges a nivell turístic, mediambiental , pedagògic i de socorrisme. Amb la nova Regidoria, que des d’avui ens comprometem a crear, volem donar un pas més enllà i a banda de la distinció temàtica Senderes Blaves, anirem a la recerca d’una marca pròpia: Vies Blaves, de connexió de totes les cales i platges de Vinaròs, i de temàtica ecològica i de salut; així mateix, anirem a la recerca de la Distinció Temàtica Socorrisme i Primers Auxilis.

Hem d’escoltar els tècnics,però a més, caldrà a la nova regidoria una tasca de vigilància de la neteja dels barrancs. Dita Regidoria assumiria funcions i es coordinaria amb d’altres Regidories del govern. La dotació econòmica per al  personal i mitjans de la nova regidoria es nodrirà de les partides que fins ara ha tingut, per exemple Turisme ,amb un Pla de Màrqueting que durant 4 anys ha costat 60.000€ al poble.

La intenció d’Esquerra Republicana és que la plantilla fixa s’incorporen joves biòlogues, joves tècnics en turisme i màrqueting, així com estudiants de ciències del Mar que l’ampliaran temporalment.

Esperem que la resta de partits assumisquen també aquesta proposta dels Tècnics de l’ajuntament i la milloren, com ESQUERRA REPUBLICANA de Vinaròs.

 

Deixa una resposta

Please enter your comment!
Please enter your name here