NOTA DE PREMSA

 

 
En els propers dies es realitzaran reunions amb els diferents grups polítics, associacions i altres agents implicats per conèixer i debatre en profunditat, en base a aquest document, aspectes clau del projecte Vinaròs, 27/04/2017

El regidor d’Ordenació del Territori, Jan Valls, i la regidora d’Esports, Begoña López, han anunciat aquest dijous que l’estudi de viabilitat del projecte per a la construcció de la futura piscina municipal coberta a la localitat ja està acabat.

Després de sis mesos de treball, en els quals s’ha comptat fins i tot amb assistència tècnica exterior, ja es compta amb un document en el qual s’analitzen aspectes clau com l’impacte que tindrà a Vinaròs i en l’activitat econòmica del municipi, la seua proximitat als centres educatius, les comunicacions i la disponibilitat de places d’aparcament.
“Volem que sigue un projecte de ciutat, enfocat a oferir un servei per a tota la ciutadania i especialment per a col·lectius com el de la gent gran. Això ajudarà a fomentar hàbits de vida saludables i a realitzar més esdeveniments esportius en unes instal·lacions molt més modernes i eficients”.
Valls ha afegit que és important tenir un ampli consens sobre aquest projecte, de manera que en els pròxims dies se celebrarà una reunió amb els diferents grups polítics municipals i posteriorment hi haurà també una sèrie de taules rodones amb associacions, clubs i altres agents implicats per conèixer la seua opinió sobre qüestions com, per exemple, la ubicació final de la piscina.
Si no s’aconsegueix un acord com a fruit d’aquestes trobades, està previst que es pugue realitzar un sondeig popular sobre aquesta qüestió, ha indicat Valls, que ha recordat que aquest projecte suposarà una inversió propera als 4 milions d’euros.

L’estudi de viabilitat es posarà també a disposició de la ciutadania properament perquè pugue ser consultat a través de la pàgina web municipal.