• La portaveu socialista assegura que “el Partit Popular no està fent res per tal d’evitar esta situació, prohibida segons la normativa local”

El PSPV-PSOE de Peníscola demana en l’últim plenari al Partit Popular que actue contra la captació de clients en la via pública per part d’alguns establiments de restauració. La portaveu socialista, Isabel Esbrí, assegura que “des de l’equip de govern no s’està fent res per tal d’evitar esta situació, tot i estar prohibida segons la normativa local”.

La socialista denuncia que “molts establiments aborden els vianants per oferir-los ofertes o explicar-los el menú, una pràctica que, a més d’estar prohibida al poble, pot ser considerada invasiva o de mal gust per algunes persones”. “Des del Grup Municipal Socialista treballem per aconseguir la millor qualitat de vida possible per als habitants i visitants de Peníscola”, afirma Esbrí. 

En esta línia, “preguem al govern del Partit Popular que inicie una campanya informativa tant als veïns i veïnes de Peníscola com a les persones que treballen als establiments de restauració per explicar-los la normativa local sobre la captació de clients a la via pública”. A més a més, des del PSPV-PSOE sol·liciten que s’apliquen les mesures i/o sancions que corresponguen per tal d’evitar que prolifere esta pràctica.