• La portaveu socialista va sol·licitar al plenari una campanya informativa davant el creixent problema d’abandonament de grans residus als contenidors ordinaris

La portaveu del Grup Municipal Socialista de l’Ajuntament de Peníscola, Isabel Esbrí, ha demanat al plenari municipal a l’equip de govern del Partit Popular que porte a terme una campanya informativa sobre el servei de recollida de voluminosos. “Esbrí explica que “estem veient com cada vegada trobem més residus grans abandonats en contenidors ordinaris i pensem que moltes voltes pot ser per falta d’informació. Per això, hem sol·licitat al plenari que se faça una campanya informativa en les xarxes socials municipals i que, inclús, se pot utilitzar els propis contenidors com a suport publicitari del servei amb unes enganxines que informen sobre la recollida d’estos voluminosos”.

Esbrí comenta que “des de l’equip de govern ens diuen que no és necessària esta informació, però venim observant com el problema va creixent i per això, insistim en que se porte a terme algun tipus de campanya. Hem rebut moltes queixes de la ciutadania als últims dies sobre esta situació i ens veiem en l’obligació de traslladar-les a l’equip de govern perquè és el PP qui ho ha de solucionar”.