• La finalitat és estudiar la seua inclusió durant la pròxima junta de portaveus

La portaveu del PSPV-PSOE de Peníscola, Isabel Esbrí, insta a debatre les propostes dels diferents partits polítics per al pressupost de 2022 en la pròxima junta de portaveus. Esbrí explica que “vam demanar a l’equip de govern del Partit Popular este debat en l’últim ple perquè la majoria dels projectes que presentem els grups vetlen per l’interés general i molts es queden en un caixó”.

Les i els socialistes volen que es fiquen en comú les propostes i projectes per a estudiar la seua inclusió al pressupost del pròxim any que ha de presentar l’ajuntament. La portaveu socialista afirma que “hem d’aprofitar esta oportunitat per a aconseguir actuacions que necessita la ciutadania. Arribar a un consens amb les diferents idees serà beneficiós per a la població. Una de les nostres propostes és la creació d’una escola infantil municipal de 0 a 3 anys”.

Esbrí assegura que en anys anteriors “la majoria de les propostes que hem presentat s’han quedat a l’aire, per això, demanem al PP que s’escolten, ara que encara som a temps. Des del Grup Municipal Socialista treballarem perquè es porten a terme les peticions de les veïnes i veïns de Peníscola ens han fet arribar”.