NOTA DE PREMSA

 

  • La portaveu del grup municipal socialista demana en el ple que expliquen els motius pels quals l’ajuntament ha ordenat la no ocupació de la via pública.

La portaveu del PSPV-PSOE de Peníscola, Isabel Esbrí, insta l’equip de govern del Partit Popular al fet que “estudie i valore” la pròrroga del permís que permetia de manera temporal i excepcional l’ocupació de la via pública per part dels establiments de la localitat. Esbrí ha fet esta petició en el torn de precs i preguntes del ple celebrat ahir en el qual ha explicat que han rebut diverses queixes perquè l’ajuntament ha ordenat la retirada de les terrasses en algunes zones.

“Davant l’emergència sanitària per la Covid-19 es va permetre que els establiments pogueren instal·lar les seues terrasses al carrer, però, pel que sembla, ara l’equip de govern del PP està demanant la retirada d’estes. No obstant això, des del grup municipal socialista considerem que la situació actual encara requerix mesures excepcionals com esta que ajude els establiments a pal·liar els efectes de la pandèmia”, ha apuntat Esbrí.

Per això, la portaveu socialista ha demanat al PP que explique el motiu pel qual han decidit retirar les terrasses així com es reconsidere esta mesura perquè els restaurants i bars puguen complir amb les normes de seguretat i higiene que requerix la nova normalitat i així poder mantenir els seus negocis oberts.

D’altra banda, Esbrí també ha preguntat pel percentatge dels pressupostos previst per a destinar-lo a mesures de prevenció per la pandèmia i la paralització del procediment de dues places d’auxiliar administratiu.