Select Page

Advertisement

Esbrí (PSPV-PSOE) obrirà l’Ajuntament de Peníscola a la participació ciutadana

Esbrí (PSPV-PSOE) obrirà l’Ajuntament de Peníscola a la participació ciutadana

NOTA DE PREMSA

  • La candidata socialista inclou en el seu programa electoral la creació d’una ‘app’ per a notificar incidències i la creació del Consell del Poble

 

El PSPV-PSOE de Peníscola, a través de la candidata a l’Alcaldia Isabel Esbrí, ha presentat les mesures que inclourà en el programa electoral “per a obrir les portes de l’Ajuntament a la participació ciutadana”. Per a Esbrí, la iniciativa més important vindrà amb la modificació de l’actual Reglament Orgànic Municipal (ROM) per a permetre que els veïns puguen presentar precs i preguntes en sessió plenària “sense cap barrera administrativa”. “Fins ara el procediment es dilatava en haver de sol·licitar i presentar la pregunta per registre d’entrada diversos dies abans del Ple. La nostra proposta és que tot veí del nostre municipi siga lliure d’expressar-se abans els seus governants sense cap mena de tràmit”

Una altra de les accions presentades pels socialistes és la constitució del Consell del Poble. “Serà un fòrum de debat obert a tota la ciutadania i col·lectius locals perquè puguen exposar les seues iniciatives, els seus problemes i propostes de millora”. Aquest fòrum, ha apuntat la candidata, “serà consultiu i ens servirà com a “termòmetre” sobre aquelles temàtiques de l’actualitat municipal que preocupen la població peniscolana”.

 

PENÍSCOLA, ‘SMART CITY’

El foment de la participació ciutadana també vindrà acompanyada per una “forta aposta per convertir Peníscola en una ‘smart city’”. Per a això, Esbrí ha anunciat que l’equip socialista “impulsarà la creació d’una ‘app’ mòbil perquè qualsevol persona puga dirigir-se directament amb l’Ajuntament per a reportar deficiències en el municipi o per a transmetre les seues preguntes, queixes o suggeriments”. Serà, doncs, “un avanç decidit cap a l’administració mòbil, amb tots els beneficis que suposa: Un govern més pròxim i àgil davant les demandes dels seus ciutadans”.

“Amb el Partit Socialista en el govern els peniscolans tindran més informació i majors possibilitats d’interactuar i de col·laborar en la gestió del seu municipi”, ha conclòs Esbrí.

Notícies per WhatsApp

BENICARLÓ EN FALLES

Oratge

El tiempo - Tutiempo.net

Enquestes

Què li sembla que Ximo Puig separe les eleccions autonòmiques de les municipals?

Ver resultados

Cargando ... Cargando ...

Vídeos recents

Loading...