Esquerra Republicana de Vinaròs

0

NOTA DE PREMSA

Hem assumit el repte. Esquerra Republicana presentarà candidatura a les eleccions municipals del 25 de maig. Ho fem per fidelitat a totes les persones que ens han recolzat durant les successives legislatures. Però ho fem, sobretot, perquè volem superar les fites aconseguides i aconseguir que l’objectiu d’un País Valencià lliure i republicà siga compartit i defensat per la majoria del poble de Vinaròs.

Vinaròs s’ha fet gran. Gran en la festa, però pobre en els treballs anònims de cada dia. Per descomptat que tenim dret a la festa, a l’oci, però molt més dret i necessitat tenim de serveis tan fonamentals com la salut i l’ensenyament que a Vinaròs presenten unes mancances tan greus que un poble cívic i culte no ha de tolerar, com no pot tolerar la degradació progressiva del medi natural del nostre terme.

Els que ens apleguem sota el logo d’Esquerra Republicana no ens considerem ni pretenem ser els guies carismàtics disposats a revolucionar el poble ni convertir-nos en cridaners protagonistes en els plens municipals. No espereu de nosaltres que us presentem amb globus i fanfàrries el Programa on s’exposen les deu solucions radicals i meravelloses per arreglar-ho tot en cent dies i convertir Vinaròs en capital de no se sap què ni per a què.

Sí que ens comprometem, però, a fer política. Treballarem, tant si guanyem dos escons com cap, per presentar alternatives que milloren la nostra qualitat de vida com a ciutadans i ciutadanes d’aquest poble i no deixarem de lluitar per la dignificació de la nostra llengua compartida al nord i al sud del Sénia, per reivindicar per damunt de tot els ideals de llibertat, igualtat i fraternitat, és a dir, els valors republicans antagònics als d’un estat espanyol tan monàrquic, tan centralista, tan neoliberal i tan corrupte que no s’arrisca a jugar-se la unitat nacional en un referèndum d’autodeterminació.

Aprofitem aquest espai per convocar-vos a la xerrada-col·loqui “JUDICI FARSA” , que tindrà lloc a la Biblioteca municipal el proper divendres, 29 de març, a càrrec de representants de “Juristes per la Llibertat”.

Agustí Romeu Sospedra
President Esquerra Republicana Vinaròs

Deixa una resposta

Please enter your comment!
Please enter your name here