Cargando Eventos

« Todos los Eventos

  • Este evento ha pasado.

Birds

2 diciembre, 2018 - 18:00 - 20:00

  • L’Ajuntament de Benicarló ha organitzat un conjunt d’activitats amb motiu del Dia Internacional de les Persones amb Diversitat Funcional. El pròxim dilluns es realitzarà la lectura del manifest institucional.

L’Ajuntament de Benicarló, a través de la Regidoria de Benestar Social, ha organitzat un programa d’activitats al voltant del Dia Internacional de les Persones amb Diversitat Funcional. Dins de la programació es troben, entre d’altres, una cercavila, tallers i un espectacle de teatre. 

El pròxim dijous 29 de novembre a les 18.00 hores hi haurà un assaig obert per a l’obra Birds a la Capella del Convent de Sant Francesc; aquesta obra es representarà el diumenge 2 de desembre al mateix lloc i a la mateixa hora. A les 11.00 hores del dilluns 3 de desembre, Dia Internacional de les Persones amb Diversitat Funcional, tindrà lloc la lectura del manifest institucional a l’Ajuntament de Benicarló, amb la participació dels representants polítics, l’IVASS, l’OACSE, AFANIES, ATENEO-Dany Cerebral Adquirit, COCEMFE-Maestrat, els Fenòmens i AFARE. Seguidament, es realitzarà una cercavila.

Les activitats continuen els dies 17 i 20 de desembre am un taller sobre mobilitat i mobilització en persones dependents i un altre sobre suport alimentari davant problemes de deglució, respectivament. Així també, fins al 4 de desembre es podrà visitar l’exposició «El nostre ART» a l’Edifici Gòtic; es tracta d’una mostra de treballs artístics d’índole molt diversa realitzats per membres de l’IVASS, ATENEO-Dany Cerebral Adquirit, AFANIAS i Residència Sant Francesc.

Podeu consultar els detalls de la programació aquí.

Detalles

Fecha:
2 diciembre, 2018
Hora:
18:00 - 20:00

Lugar

Antiga Capella del Convent Sant Francesc