Carregant Esdeveniments

« All Esdeveniments

  • Aquest event ja ha passat.

Exposició “Enjoiades” a la Fundació Caixa Vinaròs

26 gener - 19:30 - 21:00

Aquest divendres 26 de gener a les 19:30 h a l’Espai Sebastià Miralles de Fundació Caixa Vinaròs,  inaugurem l’exposició :

ENJOIADES

Enjoiades és un mix, tant per l’ús dels materials com pel concepte d’ornament. Nou mirades femenines a la idea de bellesa. El nexe que les uneix és el material principal: la ceràmica

Enjoiar és adornar, enriquir, conferir bellesa a algú. Des d’aquest plantejament general, les nou ceramistes han creat joies que van des de formes elaborades en el torn terrisser, amb el valor afegit del seu primitivisme, fins a peces ready made amb una estètica steampunk, passant per dilatacions punk de porcellana.

Enjoiades són peces de vegades subtils i delicades fabricades amb porcellana de paper, i d’altres, ornaments ceràmics contundents i expressius.

És una mostra plural sobre la cultura actual de l’ornament corporal que va més enllà de la idea de joia. El valor de les peces rau en el significat, ja que aporten elements d‘identitat a qui les usa.

Joies par a distingir-se, per a mostrar la nostra idea de bellesa singular. Atrevides, personals i sobretot fetes de ceràmica.

Detalls

Data:
26 gener
Hora:
19:30 - 21:00

Organitzador

Fundació Caixa Vinaròs

Recinte

Espia Sebastiá Miralles