Cargando Eventos

« Todos los Eventos

  • Este evento ha pasado.

Gala Musical Aniversari Xarxa Ulldecona

1 diciembre, 2018 - 08:00 - 17:00

  • La Xarxa Ulldecona es troba de ple en la programació familiar “Dissabtes de Teatre”. Amb l´arribada del mes de desembre a punt de commemorar l´acte central de la temporada 2018-2019, la gala dedicada al teatre musical amb la participació de diversos artistes de renom.

 

El 15è aniversari de programació estable a Ulldecona portarà artistes com, Nerea Rodríguez de O.T.2017, l´actriu i cantant Mone, la formació de joves promeses amb nous valors dins el camp de la música, DreamKids i també del concurs O.T. el català Raoul Vázquez, entre d´altres sorpreses que l´organització desvetllarà durant la gala.

 La celebració tindrà lloc el proper dissabte 1 de desembre a les sis de la tarda al teatre Orfeó Montsià i les localitats es troben a la venda a www.ulldeteatre.org .

Preten ser un homenatge a aquests anys d´història de programar teatre familiar professional al municipi  en un espectacle per a totes les edats. Segons Jaume Coll -coordinador de Ulldeteatre – “ hem intentat fer la tria dels artistes invitats pensant amb les diferents franges d´edats dels espectadors ja què, tenim des d´els més menuts de casa, al jovent i gent gran que ha viscut i escoltat la música i cançons d´èxits del panorama teatral i  musical.

Per tal de fer-ho possible Ulldeteatre enlloc de contractar un espectacle convencional ha posat enfasi en el món del teatre musical de tots els temps i a treballat frec a frec amb la productora La Roda Produccions, per tal de donar personalitat pròpia a la gala dels quinze anys.

Per a la presentació de l´esdeveniment s´ha comptat amb dos actrius, d´una banda  la camarlenca Carol Rovira i la barcelonina Meritxell Huertas. Actualment Carol Rovira es troba a Madrid treballant en “ Amar es para siempre “ i també la podem veure aquestes setmanes a l´altra serie produïda per ANTENA 3 “Presunto culpable”. Meritxell Huertas ha format part de la companyia teatral La Cubana i actualment comparteix el món de la televisió amb el teatre.

El públic assistent a la gala podrà gaudir de les actuacions en directe de DreamKids formada per Roger Sahuquillo, Anna Cartoixa, Anna Morera i Abril Morera, joves cantants molt versatils amb una imponent qualitat vocal i que amb un format poc convencional interpreten diversos estils de música.

Dos concursants catalans, de Operación Triunfo 2017 intervindran a la gala amb les seves cançons, la Nerea Rodríguez i Raoul Vázquez. Actualment actuant al Teatro Lara de Madrid  a l´espectacle “La Llamada, el musical” l´obra de teatre de Javier Ambrossi.

Un altre dels plats forts de l´event és l´actuació de l´actriu i cantant Mone, de llarga trajectòria  posant veu a películes d´animació, havent  actuat a series de televisió i ha moltíssims musicals de gran formart.

L´organització a través del web www.ulldeteatre.org posa a disposició del públic la venda d´entrades numerades per a la gala .Els preus van des dels 14 € adults a 10€ els xiquets/xiquetes menors de 14 anys. Fins l´inici de l´actual temporada s´han presentat dins la programació de Xarxa Ulldecona 144 espectacles amb una assistència de quasi 37.000 espectadors que són majoritariament de les terres de l´ebre, maestrat i els ports.

 

Detalles

Fecha:
1 diciembre, 2018
Hora:
08:00 - 17:00

Organizador

Xarxa Ulldecona

Lugar

Teatre Orfeó Montsià