Carregant Esdeveniments

« All Esdeveniments

  • Aquest event ja ha passat.

Hem de pagar el Castor entre tots?

23 febrer - 19:30 - 21:30

La indemnització que hem de pagar tots els usuaris de qualsevol mitjà energètic a Escal (propietat pertanyent entre d’altres a Florentino Perez) per la barbaritat del projecte Castor,  que entre altres coses establia una clàusula que obligava a l’Estat a pagar el preu de l’obra, encara que aquesta sigues defectuosa o perjudiques a la ciutadania es de 1.350 milions d’Euros ( 4.500 milions, contant els interessos).

Ara, la Plataforma en Defensa de les Terres del Sènia I el Síndic de Greuges de la Generalitat de Catalunya, així com el Senador de Vinaròs Jordi Navarrete, han començat a pressionar per a que l’Empresa Escal  torne els 1.350 milions d’Euros  que va rebre el 2014 pel fallit, perjudicial i nociu projecte.

Ara, amb aquestos diners, es podrien assegurar mes de 29.000 llits d’hospital, comprar 18.500 aparells per a poder mamografies, que tanta falta fan, milers d’aparells de ressonància magnètica, i tantes i tantes coses primordials com escoles i ambulatoris i que en cap cas (com en el projecte Castor)  puguen decantar  el país de cara a l’amiguisme i al favoritisme, per no dir a la corrupció.

Ens poden aclarir el dubtes que puguéssem tenir sobre la qüestió   Jordi Marsal, autor del llibre “Castor, la bombolla sísmica “i que ens diga la veritat sobre l’estat actual del Castor. L’acompanyaran un membre de la Plataforma en Defensa les terres del Sènia i un d’Aplaca.  Això serà a les 7h 30min del dia 23 de febrer divendres, al saló d’actes de la Biblioteca municipal.

 

Associació Cultural Jaume I

Detalls

Data:
23 febrer
Hora:
19:30 - 21:30

Organitzador

Associació Cultural Jaume I

Recinte

Biblioteca Municipal de Vinaròs