11.1 C
Vinaròs
lunes, abril 22, 2019

Cargando Eventos

« Todos los Eventos

  • Este evento ha pasado.

La Penya Alakran presenta el Caduf Solidari.

19 agosto, 2018 - 17:00 - 21:00

Aquest any es realitzarà el diumenge 19 d’Agost a partir de les 17.00 hores a la plaça Ministre Marcelino Domingo, un acte en el qual l’objectiu és donar suport a alguna associació amb qualsevol tipus de finalitat benèfica.

 

L’acte consisteix a pintar i decorar un cadufet, típic de Benicarló, al gust de cada participant a canvi d’una petita donació de 3,50 euros. El total dels beneficis van destinats a una associació, que en aquesta segona edició és l’AECC (Associació Espanyola Contra el Càncer). L’objectiu d’aquesta associació té com a finalitats principals la investigació del càncer, com també ajudar i propiciar qualsevol tipus de facilitat als malalts de càncer. A part de la contribució d’aquesta associació amb la investigació contra el càncer; també dóna ajuda psicològica tant als malalts com a les seues famílies, a més donen atenció social perquè la malaltia tingui el mínim impacte en les seues relacions socials, familiars i laborals, i s’encarreguen d’acompanyar-te en qualsevol moment que necessites algú al teu costat, ja sigui per gestions fora del domicili en el qual et faciliten allotjament prop dels centres de teràpia, com per donar-te tot tipus d’informació que et faci falta.

 

L’objectiu de l’acte aquest any a més d’ajudar en tot el possible a l’associació, és aconseguir divulgar tot allò que l’AECC fa per aquelles persones que ho necessiten per aquest motiu, l’associació tindrà un punt d’informació al costat del punt de recollida dels cadufets. A més a més un altre dels objectius marcats és superar el nombre de participants que hi van contribuir amb l’acte.

 

En la seua primera edició, en l’any 2017 aquest acte va ser un èxit total en el qual es van superar totes les expectatives quant a participació arribant inclòs a esgotar les existències de cadufets. La passada edició l’associació que va rebre l’ajuda va ser l’Associació local Polseres Candela, la qual es dedica a fer polseres artesanals per després obtenir beneficis per donar suport a la investigació del càncer infantil en el laboratori de l’Hospital Sant Joan de Déu. L’acte va recaptar un total de 426,60 € que van anar destinats totalment per aquesta causa.

 

Des de la Penya Alakran us invitem a participar en aquest acte, que està enfocat des dels més menuts fins als més grans, ja que la solidaritat no enten d’edats. També volem donar les gràcies al nostre col·laborador i patrocinador de l’acte que és l’empresa local ADAPTA COLOR S.L. que aquest any ha decidit també ajudar-nos a realitzar l’acte.

Detalles

Fecha:
19 agosto, 2018
Hora:
17:00 - 21:00

Organizador

AECC

Lugar

Plaça Ministre Marcelino Domingo