• Amaya Arnau Monfort i Héctor Pérez Salvador són els màxims representants de la Falla La Barraca

El passat diumenge 3 de febrer al migdia, l’Auditori Pere Mercader de la ciutat es va vestir de gala per Exaltar a la Falla “La Barraca”, per a l’exercici 2019, amb l’entrada de la Banda de Música Ciutat de Benicarló, interpretant el Pasdoble “Falla La Barraca”, seguidament els estendards que són els símbols d’aquesta falla.

QUADRE D’HONOR

· Fallera Major Infantil: Amaya Arnau Monfort

· President Infantil: Héctor Peréz Salvador

· Padrina de la Falla: Yolanda Sorlí Monzó

· Padrina de la Comissió: Mireia Sanchez Mateu

· President d’Honor: Risto Reverté Miró

· Fallera del Foc: Patrícia Mustieles Cerdà

· Fallera del Foc Infantil: Ona Pallarés Sanchez

· Mantenidora: Mar Orero Rodriguez

· Representants a Junta Local Fallera: Judith Blasco Cerdà i Mar Rovira García

· President de la Falla: Javier Garriga Cornelles

El lema de la Falla: Vora Mar de l’artista Vicent Albert García i del monument infantil; Miraculous: Les aventures de Ladybug de l’artista José Luis Herrera.

Emotiu acte d’Exaltació en la qual van fer entrada a l’escenari els més petits de la Falla i poc a poc l’escenari va quedar ple de grans, elegants i vistosos vestits amb un gran colorit molt vistós.

Excel·lent discurs el de la Mantenidora de la Falla, en què va saber com bona docent que és i exerceix, transmetre totes les seves vivències sobre la falla en què ha estat una excel·lent Mantenidora en el seu discurs.

Arribant el torn de les homenatges, han estat les 12 comissions falleres les que han rendit homenatge a Héctor i Amaya. També Clara i la Clàudia, acompanyades per les seues Corts d’Honor i el seu president i vicepresident; Fede i Ernesto.

Emotives les paraules cap a la Laia, Fallera Major Infantil 2019 de la Falla La Barraca i el Fred Guimerà President de Junta Local Fallera, que també formen part per arrelament familiar de la Barraca.

L’última a rendir homenatge ha estat l’alcaldessa de la ciutat i tancant l’acte d’Exaltació, el President de la Falla Javier Garriga Cornelles, amb unes paraules d’agraïment cap a tots els allí presents.

 
Juanvi G.