Exaltació de la Fallera Major i Cort d’Honor 2019

0
  • Clara Esteller Arnau ja és la Fallera Major de Benicarló 2019– La tarda del dissabte 1 de desembre, va tenir lloc l’Exaltació de Clara Esteller Arnau, com a Fallera Major de Benicarló 2019 i la seva respectiva Cort d’Honor a l’Auditori Pere Mercader

 

Avui i ha viscut una jornada fallera, després de l’Exaltació de matí de la Fallera Major Infantil a l’Auditori Pere Mercader, sent la Cort d’Honor de la Fallera Major 2019; Davinia Ruiz García, Nayara Palazón Yebra, Elena Barrera Cabrera, Mar Ripollès Prats, Mª Carmen Peraire Ruberto, Vanesa Pla Marín, Judith Blasco Cerdà, Rocío Bonich Castaño, Claudia Fibla Moliner i María Guerrero Fariñas. i com a Fallera Major Clara Esteller Arnau.

S’ha donat entrada a l’estendard de la Junta Local Fallera, als tretze Estendards i a les comissions falleres de la nostra ciutat, en un càlid ambient festiu faller, presentant l’acte Rosa Rillo i Alícia Fuster, ja que totes dues han estat Falleres Majors de Benicarló.

Han fet entrada cadascuna de les Falleres de la Cort ja esmentades i el President de Junta Local Fallera, els ha imposat la banda que els acredita, sent en últim lloc l’entrada de la Fallera Major de Benicarló 2019, Clara Esteller Arnau, que li ha fet solemne imposició de la banda, l’alcaldessa de la ciutat Xaro Miralles, així com la insígnia d’or de l’Ajuntament de Benicarló i la insígnia de la Junta Local Fallera que l’ha col·locat el president de la mateixa, Fede Guimerà.

Gran discurs s’ha viscut a l’auditori, ple de sentiment musical, sent Josvi Arnau, el mantenidor d’aquesta Exaltació, que ha sabut plasmar la música al sentiment faller i en cadascuna de les Falleres de Benicarló per a l’exercici faller 2019.

Han rendit homenatges, la Reina de les Festes Patronals de Benicarló, Falleres Majors de les veïnes poblacions de la Vall d’Uixó i Borriana, Casa d’Andalusia, Casa d’Aragó, Coordinadora de Penyes i així com representació de les Forces de Seguretat, D. Ginés Parra, Tinent de la Guàrdia Civil i les tretze comissions falleres que li han rendit homenatge a Clara, tancant l’acte les emotives paraules de Fede Guimerà, sent el fermall de la nit les paraules de l’alcaldessa de la ciutat, Xaro Miralles.

 
Juanvi G. 
 

Deixa una resposta

Please enter your comment!
Please enter your name here