• Juan Francisco Beltrán Arqués “Kaiko”, amb un temps de 25 minuts, i Andrea Cabré Carceller, que ha completat el recorregut en 31’03”, tots dos del Club Esportiu Vinaròs,  han sigut els vencedors de la IV Carrera Solidària de Sant Jordi.

Uns dos-cents participants han pres l’eixida en la prova que s’ha desenvolupat aquest matí en les instal·lacions de la urbanització Panoràmica Golf, en un circuit que ha discorregut pel Pitch & Putt Sant Jordi.

La prova que, per la seua índole solidària, no ha sigut competitiva, ha comptat amb dos ambaixadors de primer nivell:  Miguel Ángel Carvajal, Campió del món 5K marxa en la . categoria M50 i Gaspar Mateu Carceller, Campió del món de salt de perxa en la categoria M40.

L’alcalde, Iván Sánchez, ha destacat l’èxit de participació en la carrera “en la qual tots els participants han sigut guanyadors perquè han col·laborat en una lloable causa com és la lluita contra el càncer”, ha assenyalat.

La carrera solidària ha posat el punt i final a les festes que aquest cap de setmana s’han celebrat en la urbanització. L’elevada assistència a tots els actes programats i el bon ambient de germanor i harmonia, ha sigut la nota predominant. “És una satisfacció comprovar que cada any són més els veïns i visitants que participen activament en els festejos i el balanç no pot ser més positiu”, va indicar Sánchez.