• El jove Ulldeconenc Braian Queralt així ho denuncia via Facebook, ja que no entén el motiu de la seva expulsió

La Penya Almogàvers denuncia que la Policia Nacional va expulsar del camp del Deportivo dos dels seus membres i que altres quatre aficionats entre ells Braian van ser sancionats.

Segons relata la Penya del Futbol Club Barcelona via Twitter, ahir dos aficionats van ser expulsats per la Policia Nacional de l’estadi de Riazor per cridar “Llibertat” al minut 17:14, segons el relat del jove soci d’Ulldecona Braian Queralt, no entén perquè va ser expulsat: “A la mitja part surto per anar al lavabo i m’agafa un policia per banda. Sense adonar-me m’empenyen contra la paret, de males maneres”, els policies li responen: “Se te ha acabado el partido”, el van identificar, li van trencar l’entrada i el van enviar fora de l’estadi.

Queralt comentava que també van identificar quatre socis imposant-los una sanció de 3.000€ pels crits de “Llibertat” i l’exhibició d’estelades. Diari del Maestrat hem contactat amb Braian, es mostra molt disgustat per l’actuació policial i es planteja portar on calgui aquest fet, el jove llança un lema a l’afició: “Siguem forts i units en contra de la repressió”

 
Redacció: Pepo M
Fotos: Vía Facebook i Twitter