A l’Auditori Pere Mercader, dissabte passat 3 de febrer, la Falla El Grill, situada al barri més ben conegut pels “Caps de família”, es presentava una de les falles que enguany està d’aniversari,.

Ja són 40 anys plantant monument faller, la comissió de la falla El Grill.

Han estat el fil conductor d’aquesta Presentació, els fallers José Menacho Mancheño, Ingrid Vizcarro Coll, Paula Giner Alsina i Carmen Soriano Borràs, que han anat presentant l’acte en el magnífic escenari que aquesta d’aniversari.

QUADRE D’HONOR 2018

– Fallera Major: Laura Febrer Rico

– Regina del Foc: Anna Alsina Bolinches

– Padrina de la Falla: María Sansano Peinado

– President d’Honor: Fito Sales Marti

– Padrina de l’Estendard: Ana Gómez Rodríguez

– Mantenidora: Paula Llorach Arrufat

– Presidents: Javier Sayado Sobrino i Martín Menacho Hernández

Un cop nomenats i en el escelario els fallers i falleres, va ser el torn dels càrrecs 2017 que van expressar les seves vivències.

Excel·lent discurs el de la Mantenidora, on ha anat narrant les seves vivències com a fallera, que la mateixa falla l’ha vist créixer. Des nena que portava la seva faldilla per sobre del genoll i la seva cosset negre, tan tradicional en aquells anys. Emotives paraules cap als càrrecs del 2018 i especialment uns molt bons consells, des de la seva vivència com a fallera que va ostentar el càrrec, a Laura, actual Fallera Major de la Falla El Grill, qui recordava que fa 10 anys ho va ostentar com a Fallera Major Infantil.

Homenatge del Regidor de Falles, Comissions Falleres de la ciutat, així com l’homenatge de les Falleres Majors de Benicarló, Nagore i María i les seues respectives Corts d’Honor.

Van tancar aquesta presentació, les paraules dels seus Presidents de la Falla, sent les últimes paraules les de l’alcaldessa de la ciutat que va felicitar la falla en el seu 40 aniversari.

Juanvi Gellida