El president de la Federació de Confraries, Marc Méndez, el Consiliari Mosén Emili Vinaixa i els regidors de Cultura i Tradicions, Marc Albella i de Turisme, Domènec Fontanet, han presentat este matí la programació d’actes de la Setmana Santa de Vinaròs, que tindrà lloc del 23 de març a l’1 d’abril. Méndez va destacar les diferents processons que tindran lloc estos dies, com la del Dijous i Divendres Sant els dies 29 i 30 de març, que sortiran des de la plaça

parroquial a les 21 hores. També la primera que es farà, que será la processó de la Matinada de la Confraria del Natzarè i Sant Sepulcre el 28 de març a les 5 hores, i la del Encuentro, el diumenge 1 d’abril al matí.

El pregoner d’aquesta edició serà el farmacèutic local David Roca Biosca, president fundador de la Fundación El Alto.

Per part dels regidors Marc Albella i Domènec Fontanet s’ha destacat que hi ha també activitats turístiques i culturals programades per a aquests dies per part de de l’Ajuntament de Vinaròs, com la fira d’artesania i disseny, amb animació i activitats infantils en la pèrgola del Passeig Colom, l’exposició de passos de les diferents confraries de la Setmana Santa, una mostra dels diferents cartells guanyadors al mercat municipal o visites guiades teatralizades.