NOTA DE PREMSA

  •  Tots els dissabte a partir del 9 de juny s’oferirà un ambient musical amb actuacions en directe al pati del darrere del Mercat Municipal

 

Vinaròs, 26/05/2018

La regidoria de Festes i l’Associació de Pubs s’han unit per crear una nova oferta d’oci a la localitat amb el nom “El Pati del Mercat”. L’objectiu és crear, cada dissabte a partir del 9 de juny, un ambient agradable i distés amb música en directe des de les 18h fins a les 22h.

 

La petita plaça es decorarà de forma atractiva perquè els veïns que s’apropen puguen gaudir d’una experiència relaxant, mentre escolten bona música, es prenen una copa i fins i tot algun aperitiu.

 

El regidor de Festes, Marc Albella, agraïa la iniciativa de l’Associació de Pubs de voler crear una nova oferta d’oci a la localitat i remarcava “que des de l’Ajuntament sempre donaran suport a projectes o idees que ajuden a dinamitzar la ciutat”. D’altra banda, afegia que “sobretot s’ha col·laborat amb l’obtenció dels permisos corresponents per oferir música en directe i copes”.

 

Per la seva banda,  representant de l’Associació de Pubs, Víctor García, agraïa la col·laboració de l’Ajuntament i insistia que sobretot es vol donar una oferta d’oci que resulte atractiva i dinamitze les tardes del municipi. Pel que fa l’ambient que s’oferirà, comentava que serà música en directe amb estils com blues o swing, a més també d’actuacions de discjòqueis.

 

Per acabar destacava que també es pretén oferir un petit servei d’hostaleria amb tapes senzilles perquè els assistents puguen fer un petit mos abans de sopar.

 

La primera cita amb “El Pati del Mercat” serà el proper dissabte 9 de juny a partir de les 18h, l’accés serà gratuït per a totes les persones que vulguin gaudir de bona música i bon ambient.