NOTA DE PREMSA
  • Els Quintos van centrar la jornada d’ahir
Ares del Maestrat va viure ahir el Dia dels Quintos. Al matí, la Volteta va estar amenitzada per la música de la xaranga. Després va tenir lloc el concurs de paelles en la plaça de la Bassa. Va seguir el concurs de guinyot als bars de la localitat.
A la vesprada i organitzat per l’Associació Cultural les 4 Denes, es va viure en l’ajuntament el taller per a xiquets sobre Gloria Fuertes a càrrec de Verba Manent. A més, també es va presentar el llibre “Cronófago” de Soledad Benages. La cita va comptar amb un tast de vi del Mas de Rander. Aquests actes formen part del cicle anual de presentacions de la Fira del llibre. A més, la nit temàtica marina, amb la música de la discomóvil DML, va tancar la jornada.
Dimarts, dia de les Dones
Avui les protagonistes són les dones. El repartiment de la carn de bou al local multiusos ha donat pas a la Mostra de Dolços d’Aes en El Perxe. Dones d’Ares organitza també aquesta vesprada l’actuació de Disco Clown Fiesta Infantil i la desfilada de disfresses infantil, així com el sopar de pa i porta de la nit amb vi i “picadeta” , on se sortejaran un sopar per a dues persones en un restaurant de la localitat. A més, es lliuraran els premis del XII Concurs de decoració de façanes, finestres i balcons. El ball de la nit temàtica dels anys 80, 90 i més completarà els actes del dimarts.

NOTA DE PRENSA
Las fiestas de Ares entran en la recta final
-Los Quintos centraron la jornada de ayer
Ares del Maestrat vivió ayer el Día de los Quintos. Por la mañana, la Volteta estuvo amenizada por la música de la charanga. Después tuvo lugar el concurso de paellas en la plaza de la Bassa. Siguió el concurso de guiñote en los bares de la localidad.
Por la tarde y organizado por la Asociación Cultural les 4 Denes, se vivió en el ayuntamiento el taller para niños sobre Gloria Fuertes a cargo de Verba Manent. Además, también se presentó el libro “Cronófago” de Soledad Benages. La cita contó con una cata de vino del Mas de Rander. Estos actos forman parte del ciclo anual de presentaciones de la Fira del llibre. Además, la noche temática marina, con la música de la discomóvil DML, cerró la jornada.
Martes, día de las Mujeres
Hoy las protagonistas son las mujeres. El reparto de la carne de toro en el local multiusos ha dado paso a la Muestra de Dulces de Ares en El Perxe. Dones d’Ares organiza también esta tarde la actuación de Disco Clown Fiesta Infantil y el desfile de disfraces infantil, así como la cena de sobaquillo de la noche con vino y “picadeta” , donde se sortearán una cena para dos personas en un restaurante de la localidad. Además, se entregarán los premios del XII Concurso de decoración de fachadas, ventanas y balcones. El baile de la noche temática de los años 80, 90 y más completará los actos del martes.