El dilluns Vilafranca va viure un intens dia de les penyes amb jocs infantils, més de 1.000 persones en la fideuà monumental, jocs entre penyes en la plaça de bous i la macrodiscomòbil Jarana Time.
El dia de la Mare de Déu d’Agost va comptar amb missa cantada per la rondalla, inflables per a xiquets, dinar de germanor dels jubilats, desencaixonada de bous, festa asturiana i el Ball Pla.
Avui dimecres 16 d’agost és el dia de Sant Roc i dels xiquets. Després de la diana de la Unió Musical de Vilafranca arriba la missa i processó de Sant Roc. Els xiquets gaudiran amb el concurs de dibuix i la gimcana de selfis. Aquesta vesprada els més xicotets desfilaran disfressats fins a la plaça de bous. Més tard se celebrarà un festival de jota i bureo, i aquesta nit tindrà lloc la desfilada de disfresses.
.
NOTA DE PRENSA
Fiestas de Vilafranca. Hoy Sant Roc, tras las peñas y la Virgen de Agosto
El lunes Vilafranca vivió un intenso día de las peñas con juegos infantiles, más de 1.000 personas en la fideuà monumental, juegos entre peñas en la plaza de toros y la macrodiscomóvil Jarana Time.
El día de la Vigen de Agosto contó con misa cantada por la rondalla, hinchables para niños, comida de hermandad de los jubilados, desencajonada de toros, fiesta asturiana y el Ball Pla.
Hoy miércoles 16 de agosto es el día de Sant Roc y de los niños. Tras la diana de la Unió Musical de Vilafranca llega la misa y procesión de Sant Roc. Los niños disfrutarán con el concurso de dibujo y la yincana de selfis. Esta tarde los más pequeños desfilarán disfrazados hasta la plaza de toros. Más tarde se celebrará un festival de jota y bureo, y esta noche tendrá lugar el desfile de disfraces.