• El passat cap de setmana es van clausurar les Escoles de Ciclisme de la Província de Castelló a Vilafranca.

Una desena de clubs ciclistes de tota la província de Castelló es van donar cita a Vilafranca per a la clausura de les Escoles de Ciclisme 2021. Primer, els esportistes de tots els equips van participar en el circuit urbà i, a continuació, va tindre lloc l’acte de clausura. El poliesportiu local va acollir el lliurament de medalles a tots els xiquets i xiquetes que van participar, a més del lliurament dels mallots de campions de cada categoria.

Des de l’Ajuntament de Càlig volen felicitar els calijons i calijones que van participar en les jornades per les seues classificacions. En la categoria de primer any masculina, en segona posició, Paulo Cuartero Pasies. En la categoria promeses de primer any femenina, en primera posició, Carla Sanz Saez. En la categoria de segon any masculina, en huitena posició, Agus Bayarri Azagares. En la categoria Alevín de primer any femenina, en segona posició, Emma Conesa Grau. En la categoria Alevín de primer any masculina, en onzena posició, Crisanto Juan Sanz Saez. I finalment en la categoria ginkana en cinquena posició Paulo Cuartero Pasies, en huitena posició Agus Bayarri Azagares, en onzena posició Crisanto Juan Sanz Saez, en dotzena posició Carla Sanz Saez i en tretzena posició Emma Conesa Grau.

La clausura va reflectir la bona salut del ciclisme a la província i en tota la Comunitat Valenciana en categoria base. Enguany la valoració ha sigut molt positiva ja que, com va apuntar José Luís Pérez des de la Federació Valenciana, han hagut més de 800 esportistes federats.