NOTA DE PREMSA

Vinaròs, 16/07/2018

Els alumnes del taller d’ocupació Vinaròs Renova van finalitzar divendres la primera fase de l’obra de remodelació de l’andana central de l’avinguda Jaume I, on han practicat els conceptes adquirits durant la seua etapa formativa.

Els estudiants també han acabat la formació del primer dels certificats de professionalitat que aconseguiran del taller d’ocupació i han començat la preparació teòrica del diploma de nivell dos de Paviments i obra d’urbanització. Durant aquesta setmana s’iniciaran els treballs de la segona fase que es coordinaran amb la part teòrica perquè així els alumnes puguen posar en pràctica tots els coneixements que adquirisquen.

Recordem que aquest projecte està subvencionat per la Generalitat Valenciana, a través SERVEF i el Ministeri de Treball i Seguretat Social, sent susceptible de ser coofinanciat pel fons social europeu, no oblidem tampoc que l’entitat promotora del projecte és l’Ajuntament de Vinaròs, que està apostant molt fort per aquest i altres projectes d’ocupació.