NOTA DE PREMSA
S’ha realitzat una inversió de quasi 10.000 euros per poder tancar el parc, canviar el paviment de goma i repintar els elements de joc i mobiliari urbà

 

Ja han conclòs els treballs de manteniment i millora del parc infantil del passeig Fora Forat. El regidor d’Obres i Serveis, Guillem Alsina, ha visitat aquest matí la zona per veure els nous acabats, que han suposat una inversió de gairebé 10.000 euros.
“S’ha col·locat una tanca perimetral de fusta de 80 m2, adaptada a la normativa vigent, el que ha suposat una inversió de gairebé 4.000 euros. A més s’han canviat 143 m2 de paviment de goma, el que ha costat més de 5.300 euros, i també s’han pintat tots els bancs i elements de joc “, ha assenyalat Alsina.
En aquesta mateixa àrea verda en la qual es troba el parc s’han repintat també les taules de fusta existents i pròximament s’instal·laran punts de llum per millorar la il·luminació en hores nocturnes.
S’ha col·locat, d’altra banda, una font pilot adaptada amb un sistema urbà de drenatge sostenible que drena l’aigua de forma natural i d’aquesta manera evita que els col·lectors se saturen, ha explicat l’enginyer d’obra civil de l’Ajuntament, Josep Miquel Forner , que ha indicat que s’està estudiant implementar aquest nou sistema en altres punts de la localitat.
En unes setmanes s’espera també que comencen els treballs per a la reparació de la Carpa de l’Atlàntic, que podrien estar finalitzats aquest estiu després de l’adjudicació del contracte a una empresa especialitzada.

Deixa una resposta

Please enter your comment!
Please enter your name here