NOTA DE PREMSA

  •  Les feines s’han desenvolupat a l’encreuament entre l’avinguda de la Llibertat i Camí Fondo amb l’objectiu d’evitar inundacions en cas de produir-se pluges intenses

 

Vinaròs, 12/06/2018

El Camí Fondo ja disposa d’un nou sistema de recollida de les aigües pluvials gràcies a la renovació del sistema de clavegueram, la instal·lació de noves canalitzacions i la col·locació d’un nou col·lector amb capacitat per absorbir gran quantitats d’aigua en cas de produir-se pluges torrencials.

 

Cal destacar que fins ara quan es produïen precipitacions intenses la xarxa de drenatge no tenia la capacitat suficient per recollir tot l’aigua de la pluja, causant inundacions al centre de la localitat, i en especial, a la plaça Sant Valent. Ara gràcies a la noves canalitzacions que s’han construït sota terra, s’ha aconseguit augmentar de forma considerable la capacitat per absorbir l’aigua de la pluja, fet que evitarà més inundacions al municipi.

 

El regidor d’Ordenació del Territori, Jan Valls, ha indicat que eren unes obres molt demandes per la ciutadania, que estaven pendent de realitzar-se des de fa molts anys i que per fi són una realitat”. D’altra banda, ha afegit que “aquestes feines també han servit per construir una nova rotonda a l’encreuament entre el Camí Fondo i l’avinguda de la Llibertat, atenent així la petició de la Policia Local per millorar la seguretat viària en aquest punt tan transitat”.

 

Pel que fa als costos les obres han comptat amb un pressupost de 132.607€ finançats per la Diputació de Castelló a través del Pla 135, amb una inversió de 117.006€, mentre que la resta, 15.600€, els ha aportat l’Ajuntament amb fons propis.

 

Deixa una resposta

Please enter your comment!
Please enter your name here